Annette van Soest presenteert en produceert podcasts. Fotografiepodcast ‘De Klik’ maakt ze in eigen beheer. K-Pod en Impact Podcast maakt ze in samenwerking met Haagsch College. Klik op het logo van de podcasts hieronder om te luisteren en je te abonneren.

Wil je ook een podcast maken, maar weet je niet precies waar te beginnen? Ik denk graag met je mee. Of zoek je een presentator? Neem dan hier contact met me op.

In De Klik kijkt Annette van Soest mee door de ogen van (inter)nationale fotografen. Wat is hun blik op de wereld? Wat is het verhaal achter de foto? Hoe gaan ze te werk? Wat maakt een foto een goede foto? En hoe maak je die? Je hoort het van de makers zelf. Iedere maand een verse aflevering.

Hoe machtig is Kim Jong-un echt? Zal Noord-Korea ooit zijn kernwapenarsenaal afbouwen? In K-Pod, de Korea-podcast van Haagsch College, bespreken Remco Breuker en Annette van Soest elke maand achtergronden bij het nieuws over Noord- en Zuid-Korea.

Wil je of ben je al aan de slag met een vernieuwend idee? In de Impact Podcast bespreekt presentator Annette van Soest alles wat je moet weten als het gaat om startups die het verschil willen maken: onmisbare tips en inspirerende verhalen van en voor startende ondernemers in Den Haag en omstreken.

podcastpagina