Jaarcongressen, masterclasses, award shows. Annette van Soest maakt een succes van events door al in een zo vroeg mogelijk stadium met opdrachtgevers en eventorganisaties mee te denken over inhoud, vorm en uitvoering.

Als ervaren presentator leidt Annette discussies met scherpte en charme. Ze interviewt met kennis van zaken. Dat doet ze in het Nederlands én Engels. Het doel: het publiek geïnspireerd en geïnformeerd naar huis laten gaan.

Annette is breed geïnteresseerd, maar is gespecialiseerd in financieel-economische onderwerpen (beurs en beleggen, macro-economische en geopolitieke ontwikkelingen, regulering), alles wat te maken heeft met ondernemen (start-ups, innovatie, fintech, banken, investeerders) en design en kunst (met name fotografie).

Een reeks bijeenkomsten rond de uitreiking van de FD Gazellen voor snelgroeiende ondernemingen door het hele land. Of een informatief podiumprogramma plus webinar rond indexbeleggen. Ieder event, groot of klein, vraagt om een eigen aanpak. Voorbeelden en opdrachtgevers vind je hier.

Annette werkt samen met BNR Sprekers. Wil je haar rechtstreeks boeken? Dat kan uiteraard ook.

Achtergrondfoto: Annette van Soest interviewt prins Constantijn van Oranje tijdens de ING Unseen Talent Award, een prijs voor opkomend fotografietalent. Unseen is een internationaal platform en jaarlijks evenement voor nieuwe fotografie. Foto: Maarten Nauw